آموزش ویدیوی اتصال زمین و همبندی (فقط ویدیو)
فصل اول: سیستم های نیروی برق
فصل دوم: سیستم اتصال زمین
فـصل سوم: هادی خنثی و حفاظتی
فـصل چهارم: همبندی اصلی
فـصل پنجم: همبندی اضافی
فـصل ششم: تأسیسات خاص
فـصل هفتم: تحلیل محاسبات اتصال زمین
فـصل هشتم: آموزش طراحی اتصال زمین و همبندی با نرم افزار اتوکد (ویژه آموزش ویدیوی)
کتاب دارای 333 صفحه است. اسلایدهای آموزشی از تصاویر رنگی کتاب استفاده شده است.
فهرست مطالب کتاب اتصال زمین و همبندی (کلیک کنید)
نمونه فیلم های دوره رو می توانید از ویدیوی زیر مشاهده کنید.
مهندسین تازه وارد به صنعت برق و تاسیسات برق ساختمان یا سایر صنایع با واژههایی روبهرو میشوند که در طول دوران تحصیلی، با آنان مواجه نشدهاند و گاه ممکن است واژههای اتصال زمین و همبندی بار اولی باشد که میشنوند یا اگر شنیده باشند با سوالات و ابهاماتی روبهرو میشوند که برایشان چالشهای فراوانی بوجود میآورد، دلیل آن این است که این موضوع بسیار مهم جایگاهی آنچنانی در برنامه درسی دانشگاهی نداشته و ندارد و فارغ التحصیلان هنگام ورود به حرفه مهندسان و شروع بکار حرفهای در سازمان نظام مهندسی ساختمان با کتاب مبحث سیزدهم از مقررات ملی ساختمان با سیستمهای توزیع نیرو و سیستمهای اتصال به زمین آشنا میشوند که بصورت آیین نامهای به آن پرداخته شده است، به همین خاطر سوالاتی نظیر اصلاً زمین کردن یعنی چه؟ چرا بدنههای هادی تجهیزات الکتریکی را باید متصل به زمین کنیم؟ چرا بدنههای تجهیزات را عمداً به برق وصل میکنیم؟ حتی اگر این برق سیم خنثی یا نول باشد، آیا وصل بدنههای دستگاهها به همدیگر خطرناک نیست؟ و دهها سوال دیگر از این قبیل ممکن است یک مهندس تازه کار در ذهن داشته باشد!
این مسئله فقط مختص این افراد نیست در پروندههای کارشناسی رسمی دادگستری به فراوانی مشاهده میشود که مهندسان ناظر، طراح و مجریان سیستم اتصال زمین و همبندی بدلیل نداشتن اطلاعات کافی از دستورالعملها و استانداردها ، مکرراً اشتباهاتی میکنند و بهانه میآورند که این کاری است که همه انجام میدهند! حتی مهندس فلانی که مهندس خوش نام و باسابقهای است این کار را انجام میدهد! متاسفانه نظریه کارشناسی علیه افرادی خواهد بود که به استانداردها بیتوجهی میکنند.
این کتاب نه جامع است و نه مانع، اما استاندارد محور بوده و تلاش شده است به برخی از چالشهای اصلی رایج و موجود در این حوزه پاسخگو باشد و سعی نموده ایم در آن به یک سری مطالب جدید که تاکنون در کتابهای دیگر تألیف نشده است پرداخته شود.
امروزه در آزمونهای ورود به حرفه مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان سوالات زیادی از بخش همبندی و اتصال زمین مطرح میشود. داوطلبان عزیز میتوانند با مطالعه این کتاب و با مدیریت صحیح پاسخگویی به سوالات، بهراحتی در صلاحیتهای نظارت، طراحی و یا اجرا قبول شوند.
دراین کتاب تمام تلاش ما بر این موضوع معطوف بوده است که با استفاده از استانداردهای موجود و انطباق آنها با مفاهیم درج شده در مبحث 13 مقررات ملی ساختمان و بررسی دقیقتر موضوعات مذکور که در آزمونهای سنوات گذشته آمده است بهعنوان چالش، مثال و مطالب مهم به آنها توجه گردد به شکلی که تقریباً مطالب کتاب مذکور بهطور کامل سوالات این آزمون را پوشش داده است، این کتاب به داوطلبان این آزمونها و حتی مهندسان دارای پروانه اشتغال که در زمینه های مشاوره، طراحی، نظارت و اجرای تاسیسات برقی و کارشناس ماده 27 و کارشناس رسمی دادگستری و قوه قضائیه مشغول به فعالیت حرفهای هستند میتواند کمک شایانی نماید.