کابلهای دفن شده در خاک باید از انواع مجاز برای این کار باشند و علاوه بر رعایت شرایط ذکر شده برای مدارها و کابلها، لازم است شرایط زیر نیز در باره آنها رعایت شود:
عمق دفن کابلهای برق فشار ضعیف باید بین 0.7 تا 1 متر باشد.
عمق دفن کابلهای برق فشار متوسط باید حداقل 0.3 متر بیشتر از کابل های برق فشار ضعیف باشد.
چنانچه کابلها به موازات هم کشیده شوند، کابلهای برق فشار متوسط نباید مستقیما در زیر کابلهای برق فشار ضعیف قرار بگیرند.
کابلها باید در داخل ماسه نرم خوابانده شوند. به نحوی که حدقل 10 سانتیمتر ماسه اطراف کابل را احاطه کند.
برای حفاظت کابل در برابر عوامل مکانیکی باید لایهای از آجر و یا بلوک سیمانی کنار هم روی ماسه چیده شود، طول آجر یا بلوک سیمانی عمود بر محور کابل خواهد بود.
چنانچه چند کابل به موازات هم کشیده شوند، ضمن رعایت فواصل مجاز، کل سطح کابلها باید از آجر یا بلوک سیمانی پوشیده شده و در مورد کابلهای کناری (طرفین)، حداقل نصف طول اجر با بلوک سیمانی از مرکز کابل به سمت خارج قرار گیرد.
ضمنا به منظور جلوگیری از صدمات مکانیکی به کابل در حفاری ها، لازم است که روی آجر یا بلوک سیمانی نوار پلاستیکی هشدار دهنده در کل مسیر کابل کشی قرار گیرد.
حداقل فاصله کابلهای برق فشار متوسط، فشار ضعیف و یا جریان ضعیف که بصورت مدفون در خاک و یا روی رک مخصوص کابل در کانال یا تونل آدمرو روی سینی کابل در شفت و رایزر، سقف کاذب، روی دیوار و یا شرایط مشابه، نصب و اجرا میگردند، از همدیگر و از لوله_های سیستمهای مکانیکی، آب، بخار و سوخت مایع، حداقل 30 سانتیمتر میباشد. چنانچه کابلهای فشار متوسط، روی سینی کابل در شفت و یا رایزر کابل، سقف کاذب، روی دیوار و یا شرایط مشابه. در جوار کابلها و لولههای فوقالذکر، نصب و اجرا گردند، ضمن رعایت حداقل فاصله 30 سانتیمتر، کابل،های فشار متوسط باید در سینی کابل فلزی با درپوش فلزی نصب گردیده و بسته به شرایط از یک دیوار و یا از یک جداکننده مناسب نیز برای جداسازی سینی کابل های فشار متوسط از کابل ها و لوله های همجوار، استفاده گردد.